Borås banar väg

2020-01-08

Svenska Maskinmässan var och besökte Ren Väg i knallarnas hemstad Borås. Trots en gråmulen och regnig dag, som alltid i Borås, så möttes vi upp av en positiv Jonas ’Pigge’ Schiller. Vi passade på att ställa lite frågor medan vi fick en rundvandring på kontoret. 

Med ett halvår kvar till mässan, hur går tankarna? 
– Vi har en väldigt positiv känsla, det kommer bli en kanonbra mässa. 

Ren Väg var snabba med att boka samma monter som de hade 2018, V:08.
– Vi känner att montern ligger bra på området samt att vi står i anslutning med våra kolleger i Vägunderhåll.

När vi ställer frågan om vad de ser fram emot mest med mässan, svarar ’Pigge’ att de förhoppningsvis får visa någonting som ingen annan har. Men vad det är vill han inte säga, utan det kommer avslöjas strax innan Maskinmässan drar igång. Något som ’Pigge’ redan nu kan delge är att det är samma unika entré till Ren Vägs monter som föregående mässa, en specialdesignad väg som leder in besökarna in i montern. 

2018 gjorde Ren Väg en fantastisk insamling till cancerfonden där de tog fram rosa valsborstar, något som fick ett väldigt bra bemötande runt om i landet. Vi ställde frågan om de planerade en liknande insats i framtiden:
– Just nu har vi inget sådant på gång men vem vet vad som händer i framtiden.. säger ’Pigge’. 

Vi avslutade med frågan som vi ställer till alla våra utställare: vilken låt vill du lägga till på vår playlist som spelas i högtalarna under mässan?  Där var det inga tveksamheter:
Cum on Feel the Noize med Quiet Riot!

 


 

 

Träffa Ren Väg i Borås och våra andra utställare i juni, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här