DAFO Vehicle lanserar nytt koncept

2022-05-10

Hårt satsande på produktutveckling med fokus på lösningar riktade mot el- och hybridfordon, det är vad DAFO sysslat med under de gångna året. Åsa Westhammar, Marknadskoordinator på DAFO Vehicle berättar mer.

Hej Åsa! Kul att äntligen få prata lite med dig! Hur är läget med er på DAFO?
Hej! Allt är bra med oss på Dafo Vehicle. Vi är förväntansfulla och ser fram emot ett spännande år.

Kul! Hur har det gångna åren varit och hur ser framtiden ut för er?

Som för så många andra så har det varit en märklig tid de senaste två åren. Tack och lov har vi som företag inte påverkats så hårt av pandemin. Genom att bredda vårt nätverk av leverantörer har vi kunnat behålla en stadig materialtillförsel, fyllt upp vårt lager och kunnat tillgodose våra kunders behov. Vi har också satsat hårt på produktutveckling där vi bland annat lagt mycket fokus på lösningar riktade mot el- och hybridfordon.

Skönt att höra att det gått bra trots allt som hänt i världen. Hur går era tankar och vilka förväntningar har ni inför Maskinmässa?

Våra förväntningar på Maskinmässan är höga. Vi ser både fram emot att få träffa våra befintliga kunder och knyta nya kontakter. Det ska också bli intressant att se alla nyheter från maskintillverkarna som kommer att presenteras på mässan.

Det skall bli så roligt! Har ni några aktiviteter i er monter ni redan nu kan berätta om?

I vår monter kommer vi att lansera ett helt nytt koncept som vi hoppas kommer att väcka stort intresse. Vi visar även upp några nya produkter samt tekniklösningar. Förutom detta kommer man även kunna delta i en spännande tävling och bjudas på korv.

Spännande med ert nya koncept. Vad tror ni blir annorlunda för 2022 års mässa jämfört med tidigare mässor?

Vår känsla är att det både kommer att vara en större mängd, och en större bredd på besökarna. Under pandemin har det skapats ett uppdämt behov av att samlas på det här sättet. Många i branschen är intresserade av att se nya tekniska lösningarna som har tagits fram under de här åren. Vi tror att det bidrar till att även personer som kanske vanligtvis inte åker ut på liknande mässor nu kommer att göra det.

DAFO Vehicle kommer stå i monter Ö:17 på Maskinmässan.


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.