Högt betyg till Hitachi’s nya grävare

2022-03-25

”Bringing Back the Sunshine” är en låt som symboliserar Delvator som företag, det anser Sussie Sörensson, marknadsansvarig på företaget som ser väldigt positivt på framtiden:  

Hej Sussie! Kul att få prata lite med dig. Hur har det gångna året varit och hur ser framtiden ut för er del?
– Vi ser ljust på framtiden efter lång tid av leveransproblem p.g.a pandemin. Det börjar lätta för våra leverantörer nu.

Skönt att höra! Ni har ju monter N:12 på Svenska Maskinmässan, hur går tankarna inför? 
– Vi ser jättemycket fram emot Svenska Maskinmässan, efter två år av ”isolering” så ska det bli kul att komma ut i solen. Vi ser fram emot att få träffa kunder, leverantörer och andra i branschen IRL.

Kan ni redan nu berätta om vilka produkter, och kanske vilka nyheter, som kommer visas på plats?
 – Hitachi hjul- och bandgrävare samt nya hjullastare. Vi kommer att visa upp nyheter från Hitachis produktserie 7. Jag vill även nämna våra nya hjulgrävare som verkligen fått många applåder, både på maskintester och bland maskinförare. Där hytten och komforten får allra högsta betyg. Maskinentreprenören skrev ett reportage om grävaren och gav den väldigt gott betyg!

Det låter superspännande. Blir det något som är annorlunda i år jämfört med tidigare mässor? Vad kommer besökarna träffa i er monter utöver era maskiner?
– Jag tror att förväntningarna är lite högre på mässan efter en lång tids paus från samlingar. Vi kommer ha en hel del nyheter, fler kollegor och spännande aktiviteter. Utöver vår breda och långa kunskap, så är vi jäkligt trevliga också!

Och slutligen: Vi har en playlist som kommer att spelas under mässans genomförande. Vilken låt skulle du vilja höra i högtalarna som symboliserar ert bolag?  
– Utan tvekan denna: Bringing back the sunshine – Blake Shelton

På bilden visas Hitachi ZX130 och ZX135.


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.