Demoområde

Testa på de senaste nyheterna från Swecon & Maskinia

Testa på de senaste nyheterna från Swecon & Maskinia

Utöver demokörning i många av mässans montrar lanserades även ett nytt demoområde i år. Här kunde man testköra de senaste maskinnyheterna från Swecon och Maskinia.

Demoområde Swecon | Demoområde Maskinia

Demoområde Swecon

Demo EWR170E
Se mer, gör mer – kom och prova vår nya hjulgrävare Volvo EWR170E.
Sväng utan hinder. Placeringen av motorn baktill i maskinen i kombination med extra utrymme framme till höger ger bra sikt på höger sida. Sikten förbättras även tack vare de stora fönstren framtill och på sidorna och gör att operatören kan upptäcka fotgängare och föremål.

Läs mer här >>

Excavator EWR170E på Svenska Maskinmässan

Demo Volvo EC220E
Maximera produktiviteten med Volvos Dig Assist – kom och testa vår bandgrävare Volvo EC220E.
Jobba effektivare och noggrannare – varje gång – med Dig Assist. Med Volvos intuitiva och integrerade grävsystem slipper du kontrollera grävdjupet och kan öka produktiviteten med upp till 50 %.

Läs mer här >>

Volvo EC220E på Svenska Maskinmässan

Demoområde Maskinia

CASE CX250D NLC
Det är dags för mer!
Den populära 25 tons maskinen från Case nya D-serie! Senaste motorteknologin som uppfyller steg IV ger dig mer kraft och produktivitet till en lägre bränsleförbrukning. Förbättrad ergonomi, större rops/fops hytt, bättre bekvämlighet och mycket god sikt åt alla håll garanterar säkra och behagliga arbetsförhållanden. Lättare underhåll genom bättre åtkomlighet av delar minskar grävmaskinens stillestånd och driftkostnaderna.

Läs mer här >>

DOOSAN DX140W-5
Doosan omåttligt populära hjulgrävare, DX140W-5! Smidig och allsidig hjulgrävare på 15 ton som passar de flesta typer av arbeten. Bränslesnål motor som uppfyller steg IV, optimal hyttkomfort, stark hydraulik ger dig en maskin i världsklass både för föraren och plånboken!

Läs mer här >>

DOOSAN DX235LC-5
Ett riktigt kraftpaket på 24 ton! Doosan DX235LC-5 slår föraren med häpnad, den är stark och smidig! Bränslesnål motor som uppfyller steg IV, optimal hyttkomfort, stark hydraulik ger dig en maskin i världsklass både för föraren och plånboken!

Läs mer här >>

DOOSAN DX380LC-5
Bamsing som orkar det mesta! 38 ton rena muskler! Hör SCANIA-motorn (318 hästkrafter, Steg IV) brumma vackert samtidigt som du ser hydrauliken jobba som det var en förlängning av din arm. En maskin i totalbalans med komfort, kraft och styrka trots den låga bränsleförbrukningen.

Läs mer här >>