EMS bjuder på ren maskinglädje

2022-04-12

Under årets upplaga av Svenska Maskinmässan utlovar EMS 2000 kvm ren maskinglädje. De kommer under mässan visa upp sina senaste nyheter från Hyundai och Takeuchi och bjuda på grym underhållning. Vi har snackat med EMS marknadskoordinator Gunilla Hellström om deras tankar inför mässan:

Hej Gunilla! Hur taggade är ni på mässa i juni? 
– Hej! Vi är oerhört taggade inför mässan. Vi kommer självklart visa alla nyheter från Hyundai och Takeuchi och besökarna kommer kunna prova sin styrka i en av våra kraftmätningsmaskiner. I montern bjuder vi på fika och komiker-duon Ivan & Lacki uppträder varje hel timme. Något man inte vill missa!

Det låter som ni kommer ha en grym stämning i er monter. Kan du redan nu berätta om vilka nyheter ni visar upp under mässan? 
– Vi kommer visa upp en ny linje av hjulgrävare från Hyundai. Maskinerna har en mer uppgraderad standardutrustning, exempelvis med bomfjädring och automatisk grävbroms. För de som vill ha det lilla extra har Hyundai tagit fram en ”Blue Edition”. På plats kommer vi även visa våra svensktillverkade kvalitetsredskap i Hardox/Borox. I sortimentet finns just nu skopor och redskap anpassade för maskiner mellan 1–30 ton och redskapsstorlekarna S30–S80. 

Utöver en grym stämning, massvis med nyheter och många bra maskiner, finns det fler anledningar till att besöka er monter?
Ja absolut. EMS stöttar Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet och under mässan kommer vi att auktionera ut en skopa ur vårt nya redskapsprogram och hela behållningen kommer att gå till Mustaschkampen. Dessutom kommer vi att donera 100 sek av varje redskap ur vårt eget redskapsprogram som säljs under juni-november. 

EMS står i monter Ö:26 på Maskinmässan. På bilden ser vi en Hyundai HW170A CR. 


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.