En Maskinfest för alla

2020-01-10

Årets Maskinfest blir den tredje i sitt slag! I år utvecklas den även vidare så att den är öppen för alla besökare och är helt kostnadsfri för den som vill mingla och lyssna på livemusik!

Att Maskinfesten är ett givet inslag på Svenska Maskinmässan råder det ingen tvekan om. Festen som alltid hålls på öppningsdagen (torsdagen) och som lockar cirka 2.000 personer brukar vara väldigt uppskattad av alla deltagare.

– Det är ett bra sätt att kunna träffa branschkollegor på ett avspänt och opretentiöst sätt. Vi vet från tidigare genomförande att intresset är stort och har därför gjort om konceptet för att fler skall kunna vara en del av denna kväll, säger Gabriel Börjesson mässansvarig.

Det nya konceptet innebär att den populära restaurangen Ströget kommer hållas öppen från 17.00 (när mässdagen egentligen stänger) för alla besökare till mässan, här finns både mat och dryck till förmånliga priser. Utanför restaurangen håller Leveranstidningen Entreprenad i ett mingel där underhållning samt prisutdelningar utlovas. 

– Allt vi gör skall utgå från besökarupplevelsen. Börja dagen med över 800st maskinnyheter på mässan, avsluta den sedan tillsammans med mer än 800st entreprenörer dansandes till grym livemusik!   


Vill du veta mer om kvällens upplägg, tveka då inte på att kontakta oss bakom mässan. Klicka då här!