Gult blir rött!

2022-02-25

Under Svenska Maskinmässan kommer monter S:63 inte längre gå helt i gula toner… utan nu möts besökarna även av röda. Vi tog ett snack med Wiklund Tradings säljare Martin Täljemark för att höra om det senaste och hur tankarna går inför mässan: 

”Vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen få komma till Svenska Maskinmässan på Solvalla. Vi tycker det är en bra och kompakt mässa.”  Säger Martin.

Han fortsätter med vad han ser mest fram emot: ”Att få träffa många besökare, som äntligen får komma på mässa. Knyta nya kontakter och affärer både på lång och kort sikt.”

2021 har varit ett väldigt bra år för Wiklund Trading. Framtidsutsikten är ljus och de hoppas kunna flytta fram sin position på marknaden. Men det är inte det enda positiva. En röd ton har tagit plats inne i lokalerna. 

”Vi kommer presentera våra Yanmarmaskiner i sin nya kulör ”Premium röd”. Yanmar kommer även med en del nya modeller.” säger Martin. 

Vi ställer frågan om vad besökarna kommer kunna se utöver de nya Yanmarmaskinerna i deras monter: 
”Självklart kommer våra gula Kramermaskiner vara på plats. Även roligt att få visa upp våra spanska el-generatorer från HIMOINSA under mässan.”

Han fortsätter: ”I vår monter är alltid glädjen och viljan att ta emot besökare på topp. En bra mix av maskiner som står välplanerade i montern vilket ger en härlig monter att besöka… Vi hoppas även att alla som besöker oss i vår monter känner sig välkommen till oss i Team Wiklund.”

Wiklund Trading kommer stå i monter S:63 samt i demo-monter D:05


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.