Svenska Maskinmässan

Mötesplatsen som samlar alla MaskinLeverantörer på ett och samma ställe.

Mötesplatsen som samlar alla MaskinLeverantörer på ett och samma ställe.

En riktig maskinmässa av branschen, för branschen

När Svenska Maskinmässan starades under 2016 såg MaskinLeverantörerna ett behov av en renodlad maskinmässa som verkade för branschen, tillsammans med aktörer från branschen. Därför skapades Svenska Maskinmässan tillsammans med Svenska Mässan, där alla utställare är kvalitetsstämplade genom sitt medlemskap i MaskinLeverantörerna. Medlemskapet garanterar att besökarna möts av utställande företag som står för trygga och hållbara affärer. Även bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna ställer sig bakom Svenska Maskinmässan och bidrar till mötesplatsens innehåll i samråd med MaskinLeverantörerna och Svenska Mässan.

Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan, år 2018, lockade 12 775 besökare och på plats fanns över 100 utställare som tillsammans visade sina maskinnyheter. Bland utställarna finns företag som bland annat visar upp grävmaskiner, mobilkranar, vältar, traktorer, gruvmaskiner, hjullastare och bandgrävare. Vill du se maskiner som aldrig tidigare visats upp på den svenska marknaden är Svenska Maskinmässan rätt mötesplats för dig. Prova maskiner, gräv, lasta och upplev en arbetande maskinmässa på riktigt.

Vårt främsta fokus är att ge besökarna bästa möjliga upplevelse. Genom att samla de ledande företagen inom maskinbranschen kan vi förmedla trygga affärer, seriösa kontakter, inspiration till nya idéer och ge kunskapsspridning till våra besökare.

Detta tyckte några av våra besökare om Svenska Maskinmässan 2018

Hans Andersson, Bröderna Andersson Lantbruk & Entreprenad:
”Vi besöker mässan för att det är mycket utställare och ett jättebra arrangemang i helhet. Här får man se alla branschnyheter och maskiner för att säkerställa framtida investeringar.”

Daniel Lindahl, Lindahls Gräv:
”Vi tycker att det är bra att besöka maskinmässan för att se  alla maskinnyheter och få en bra branschkoll. Mässan känns riktigt bra som helhet!”

Jan Olsson, Olsson & Hall renhållnings AB:
”Vi har gjort en utflykt hit med alla anställda för att uppdatera oss på entreprenad och maskiner. Vi besöker Svenska Maskinmässan för att det är en stor känd mässa där de flesta som vi har ett intresse av att se vad de har att erbjuda är. Solvalla är en spännande och lämplig plats för det här också och vi ser fram emot en trevlig dag här!”

Svenska Maskinmässan presenteras av MaskinLeverantörerna i samråd med Maskinentreprenörerna.

           

Mediapartners: