Maskinentreprenörerna växlar upp!

2022-05-10

Nytt mässkoncept för bättre möten – möt oss på Svenska Maskinmässan!

Sverige satsar stort på infrastruktur och vi blickar framåt. Maskinentreprenörerna (ME) växlar upp sitt mässdeltagande genom att medverka på ett flertal mässor under 2022, den första är Svenska Maskinmässan 2–4 juni på Solvalla i Stockholm. Vi välkomnar dig som yrkesverksam men också dig som är ung och nyfiken på branschen.
I ME:s monter, C28, kan du lyssna på intressanta seminarier, få svar på dina frågor kring exempelvis drivmedelskostnader och index och ta en fika. På seminarieschemat hittar du spännande samtal och diskussioner – presentation och uppföljning av eventet ”Framtidens Maskinförare”, presentation av ME:s konjunkturrapport MEKO:n, seminarium om nationella infrastrukturplanen samt panelsamtal om elektriska maskiner.

Här kan du läsa intervju med Jens Linderoth, skaparen av MEKO-rapporten, som även kommer hålla presentationen på mässan den 2 juni. .
Du kan även ta del av en intervju med Micael Appelgren, chefredaktör på tidningen Maskinentreprenören, som ska hålla panelsamtalet om elektriska maskiner på mässan den 3 juni. Läs den här.

Se program och läs mer på Maskinentreprenörernas hemsida här.

Maskinentreprenörerna har monter C:28 på Maskinmässan. 


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.