Hög efterförfrågan – MTT Sweden fortsätter att utvecklas

2020-02-19

Trots den milda vintern och uteblivna snön så har 2019 varit ett bra år för MTT Sweden AB, precis som 2017 och 2018. MTT har en bred marknad inom återvinning, materialhantering och vägunderhåll, vilket gör att kunders efterförfrågan sprider sig över hela året. Tack vare en vinter som aldrig kom har återvinningsprodukter, framförallt siktskopor, varit hett efterförfrågade. Petuel Ankarhorn, försäljningschef på MTT, berättar att de ser ett samband mellan stora projekt runt om i Sverige och vilka typer utav produkter som är eftertraktade i deras sortiment.

– Främst är det våra återvinningsprodukter, speciellt siktskopor, som marknaden verkar önska. Där ser vi ett samband med att ett flertal större projekt inom kabel och ledningar runt om i Sverige dragit igång och intresset för återvinningen på material ökat nämnvärt senaste tiden. Detta har i sin tur medfört en hel del utveckling, varav mycket i form av modellutformningar. Mycket av detta har kommit fram genom att vi lyssnat på våra kunder. Så teoretiskt sätt har vi för varje uppdatering ett ännu vassare sortiment som borde träffa fler intressenter.

Ett sätt att få träffa fler intressenter och visa upp sitt sortiment är givetvis stundande Svenska Maskinmässan där MTT, likt tidigare genomförande, går att träffa i monter S:62.

– Mässan är givetvis en av årets höjdpunkter. Jag ser fram emot lika bra väder som tidigare år, en massa härliga besökare, mängder av nyheter, ordning och reda samt en stor del av branschen som ställer ut med varandra. För vår del blir fokusområdena återvinning (siktskopor) och våra vägunderhållsprodukter. Just sistnämnda är väldigt starkt förknippade med ett av fokusområdena för mässan.

Petuel tillägger,

– Går man som besökare i tankarna på att krossa rivningsavfall, asfalt eller betong så kan ett besök i vår monter vara värt besöket. Sen kommer det givetvis finnas en del nyheter inom sorteringen. Vad det är visar jag gärna på plats.


Träffa MTT Sweden AB och våra andra utställare i oktober, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här!

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.