Fullt fokus på kundupplevelsen hos Norditek

2022-05-05

Börsnoterade Norditek AB fortsätter växa och satsar på ett starkt helhetskoncept till kunderna. Vi tog ett snack med Philip Bergendahl, marknadsansvarig hos Norditek.

Hej Philip! Längesedan vi hördes av senast! Vad har ni haft för er på Norditek?
Hej! Mycket har hänt hos oss. Vi har börsnoterats, nyrekryterat en hel del och satsat mycket på att utveckla kundupplevelsen. Marknaden går som tåget och det är väldigt roligt att det händer så mycket inom materialåtervinningen just nu!

Kul att höra att marknaden går så bra! Och snart är det mässa, vad ser ni fram emot mest?

Att träffa kunder, partners och konkurrenter. Att visa upp vårt erbjudande och diskutera lösningar för att återvinna mer material i samhället. Vi hoppas också på fint väder, trevlig stämning, mycket folk och ett proffsigt arrangemang. Vi växer och vi kommer ha en ny regionchef i Stockholm på plats till mässan vilket är väldigt roligt.

Det låter som att ni är riktigt taggade på att träffas igen! Vad är det besökarna kommer kunna ta del av när de besöker er monter?

Yes det är vi! Vi kommer bygga upp en miniatyrvärld där vi visar vad som är möjligt inom återvinning idag med våra flexibla anläggningar. Vi vill att besökarna ska få upp ögonen för vilka möjligheter som finns inom återvinning av avfall och material och vi har fullt fokus på att leverera marknadens mest flexibla erbjudande inom återvinningsanläggningar.

Kan du redan nu berätta lite om vilka nyheter ni kommer presentera på mässan?
Vi har mycket större fokus på kundnyttan nu. Det handlar inte längre om bara maskinerna utan det viktiga är att kunderna får uppleva materialet, tekniken, affärsupplägget, servicen och eftermarknaden. Det handlar om att leverera på helheten helt enkelt. Dessutom kommer miniatyrvärlden vara en häftig nyhet i montern. Vi kommer även visa flera nyheter kring de tekniska lösningar vi jobbar med för att separera och återvinna material.

Norditek AB kommer stå i monter N:11 på Maskinmässan. 


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.