Svenska Maskinmässan – skapad av branschen för branschen

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Upplev det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräv, lasta och upplev en levande maskinmässa på riktigt.

Svenska Maskinmässan genomfördes första gången 2016. MaskinLeverantörernas medlemsföretag ville ha en mässa med maskinerna och besökarna i fokus. Därför skapades Svenska Maskinmässan, där alla utställare är anslutna till MaskinLeverantörerna. Även bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna ställer sig bakom Svenska Maskinmässan och bidrar till mötesplatsens innehåll i samråd med MaskinLeverantörerna.

Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan genomfördes år 2022 och lockade 11 230 besökare. Mässan hade över 100 utställare som visade sina över 800 maskinnyheter.

Maskinleverantörerna – För trygga affärer

MaskinLeverantörerna är branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner.

Vi finns till för våra medlemmar, men vi finns också till för deras kunder. För att kunderna ska kunna göra trygga affärer med våra medlemmar. Alla våra medlemmar skriver under på att leva efter föreningens kvalifikationsbestämmelser. Det betyder i korthet att medlemsföretaget har en solid ekonomi samt företags- och ansvarsförsäkring. Ett medlemskap säkerställer också att medlemsföretaget har god branschkunskap, kvalificerad personal och att de följer god affärssed och använder branschens gemensamma leveransvillkor.

Mer info om MaskinLeverantörerna hittar du på hemsidan.
Det är MaskinLeverantörerna som skapat och äger Svenska Maskinmässan.