Röster om Svenska Maskinmässan

Besökare 2018

Hans Andersson, Bröderna Andersson Lantbruk & Entreprenad:
”Vi besöker mässan för att det är mycket utställare och ett jättebra arrangemang i helhet. Här får man se alla branschnyheter och maskiner för att säkerställa framtida investeringar.”

Daniel Lindahl, Lindahls Gräv:
”Vi tycker att det är bra att besöka maskinmässan för att se  alla maskinnyheter och få en bra branschkoll. Mässan känns riktigt bra som helhet!”

Jan Olsson, Olsson & Hall renhållnings AB:
”Vi har gjort en utflykt hit med alla anställda för att uppdatera oss på entreprenad och maskiner. Vi besöker Svenska Maskinmässan för att det är en stor känd mässa där de flesta som vi har ett intresse av att se vad de har att erbjuda är. Solvalla är en spännande och lämplig plats för det här också och vi ser fram emot en trevlig dag här!”

 

Besökare 2016

Fredrik Thygesson, Thygesson Entreprenad AB:
”Tveklöst den bästa entreprenadmässan man varit på inom Sverige! Helt klart värt att ta sig till från Malmö!”

Magnus Persson, ägare, VSM Entreprenad AB, ordförande Maskinentreprenörerna: 
”En fantastiskt fin mässa, koncentrerat område, bra organiserat, en riktig branschmässa, bra kvalitet på allt. Ser fram emot och hoppas denna mässa arrangeras om två år igen.”

Fredrik Holmquist, vd Maskinia – generalagent för Doosan och Case:
”Succé för Svenska Maskinmässan 2016. Fantastiskt område med fina lokaliteter och kommunikationer. Rätt kunder… mässbesökare från vår bransch. Perfekta möjligheter till att visa upp våra fina produkter och göra affärer.”