Steelwrist fortsätter att växa!

2022-04-29

Steelwrist fortsätter växa på den internationella marknaden och föregående år gick väldigt bra trots pandemin. Vi tog oss ett samtal med Helen Westling, Marknadskoordinator på Steelwrist som berättade mer.

Hej Helen! Hur går era tankar inför årets mässa?
Hej! Vi ser mycket fram emot den och extra roligt att vi äntligen ska få träffas igen. Vi ser även fram emot en riktigt festlig maskinmässa med många besökare, där vi förväntar oss roliga möten och många affärer.

Roligt att höra, vi är lika taggade! Vad tror ni blir annorlunda jämfört med tidigare mässor?

Efter ett långt uppehåll pga pandemin tror vi att folk är mer taggade på mässa och ser extra mycket fram emot att besöka oss. Vi vill att folk ska träffa vår trevliga (och snygga!) personal och se våra fina produktnyheter.

På tal om produktnyheter, vilka är produktområdena ni kommer att visa upp på mässan?

Vi kommer att ha flera olika produktområden att visa upp under mässan. Dessa är tiltrotatorer, snabbfästen och redskap till grävmaskiner.

Efter två år med begränsad fysisk kontakt kommer det finnas mycket att prata om. Vilka bransch utmaningar tror ni kommer diskuteras flitigast?
Jag tror att effekterna av pandemin såsom materialbrist och fraktpriser kommer diskuteras, även utmaningar med rekryteringar till branschen.

Och slutligen: Vi har en playlist som kommer att spelas under mässans genomförande. Vilken låt skulle du vilja höra i högtalarna som symboliserar ert bolag?
Låten som symboliserar oss skulle jag säga är Saxon – Wheels of steel.

Steelwrist kommer stå i sin 1000 kvm stora monter N:22 på Maskinmässan.


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.