Omsättningsrekord för STS

2022-05-23

Omsättningsrekord, stora produktnyheter och spännande tävling…Vi har tagit ett snack med Skandinaviska Teknik och Smörjsystem, STS, VD Calle Andren för att höra mer!

Hej Calle! Kul att prata en stund med dig. Hur har det gångna året varit och hur ser framtiden ut för er del hos STS?
Det gångna året har varit bra trots en hel del utmaningar i omvärlden som ligger utanför vår kontroll. Vi har kunnat anpassa oss och i stort jobbat på enligt plan. Vi har under det senaste året noterat nytt omsättningsrekord, tagit in nya produkter i vårt produktutbud och stärkt upp organisationen med flera nya medarbetare.

Grattis till rekordet! Mässan börjar närma sig med stormsteg, hur går tankarna nu inför?

Vi ser verkligen fram emot att äntligen få träffa våra kunder på branschens bästa mässa. Vi tror att det finns ett väldigt stort behov både från kunder och leverantörer att träffas och knyta kontakter igen efter de senaste årens pandemi. Det gör att vi i år stärker upp med fler medarbetare i vår monter under mässan så vi verkligen har möjlighet att hinna nätverka och visa våra produkter.
Det skall bli så kul! Har ni några aktiviteter i er monter ni redan nu kan berätta om?
Vi har en tävling där vi lottar ut ett grävsystem som heter iDig 2D Touch och som är en av våra nyaste tillskott i produktlinjen.

Häftigt pris! Varför skall man besöka just er under ett besök på mässan?

Vi har en bred produktlinje med många smarta produkter som bidrar till att effektivisera arbetsdagen för maskinföraren och i slutändan bidra till ökad lönsamhet. Sedan är det ju också väldigt trevligt att bara stanna till och prata en stund med våra fantastiska medarbetare!

Kan ni redan nu delge någon nyhet som kommer visas på plats?

Den största nyheten hos oss som inte presenterats på Svenska Maskinmässan tidigare är vårt grävsystem iDig 2D Touch som är ett väldigt smart och användarvänligt grävsystem för den som har nytta av ett 2D system för att effektivisera sitt arbete.

STS hittar ni i monter Ö:21 på Maskinmässan.


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.