Sveriges snyggaste entreprenadmaskin!

2020-01-17

Var finns Sveriges snyggaste entreprenadmaskin? Svaret ska ges på Svenska Maskinmässan efter en riksomfattande tävling som nu utlyses av Leveranstidningen Entreprenad.

De svenska maskinentreprenörerna är av tradition noga med sina arbetsredskap. Dagarna har inte bara fyllts med grävande, lastande och lyftande utan det har också varit mängder med skruvande och putsande. Under senare år har det kunnat konstaterats att det tillkommit minst en ytterligare dimension – varumärkesbyggande.

Allt fler maskiner designas för att sticka ut. Tillverkarens traditionella färger ersätts allt oftare av färger och mönster som utnyttjas av maskinägaren för att bland annat bygga gemenskap i sitt eget företag och för att få ökad uppmärksamhet på en konkurrensutsatt marknad. Och inte minst för att ge uttryck för den egna personligheten och skapa en trivsam och hemtrevlig arbetsmiljö. Ofta kompletteras maskinen dessutom med tillbehör och attiraljer som både tillför arbetsmässiga kvalitéer och estetiska värden.

Den här utvecklingen vill Leveranstidningen Entreprenad uppmärksamma och uppmuntra. Därför bjuds branschen in till en tävling där de skall utse Sveriges snyggaste entreprenadmaskin. Vinnaren presenteras givetvis på entreprenadmaskinernas mötesplats, Svenska Maskinmässan på Solvalla den 1 oktober.

– Att Sveriges stora mötesplats för entreprenörer, Svenska Maskinmässan, skulle bli samarbetspartner till tävlingen ”Sveriges snyggaste entreprenadmaskin” kändes givet så fort vi fick frågan. Vi är stolta över att få vara platsen där vinnaren till priset tillkännages. Väl mött den 1 oktober vid Leveranstidningen Entreprenads Livestudio, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig Svenska Maskinmässan.

Svenska Maskinmässan är tillsammans med Maskinistgruppen på Facebook, Leveranstidningen Entreprenads samarbetspartners vid tävlingen, något som borgar för en lyckad tävling.

– Den som vill anmäla sig för att vara med i kampen om äran och de fina priser som har tillhandahållits av olika branschaktörer hittar allt som behövs på entreprenad.com/aretsmaskin. Det vi behöver är lite basfakta och några bilder som läggs upp av den som nominerar en maskin. Det görs snabbt och enkelt enligt de instruktioner som finns på sajten, säger Jonas Jonsson, mediechef på Leveranstidningen Entreprenad.

– Efter den inledande nomineringen kan ni läsare rösta fram era favoriter under våren. De maskiner som fått flest röster går vidare till en avgörande slutomröstning som inleds i mitten av maj för att vi ska kunna presentera vinnaren på Solvalla 1 oktober.


Vill ni komma till tävlingen? Klicka här!

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.

Se över 800 maskinnyheter, hämta din fribiljett här