Branschens bredaste sortiment av eldrivna kompaktmaskiner

2022-05-23

Branschens bredaste sortiment av eldrivna kompaktmaskiner – Kommer vara ett av Swecons fokusområden under Svenska Maskinmässan. Vi tog oss ett snack i en kortare intervju med Fredrik Rigö, marknadskommunikationschef hos Swecon.

Hallå Fredrik! Skoj att prata en stund med dig! Vad har ni för förväntningar på mässan?
Hej! Vi hoppas att vi kommer att träffa både kunder och prospekt som äntligen får möjligheten att uppleva vad vi kan erbjuda branschen. Vi är övertygade om att vi kommer att överraska med många intressanta nyheter som gör att kunden ser fördelarna med att samarbeta med marknadsledaren Swecon för bästa lönsamhet i sin verksamhet

Vad tror ni blir annorlunda för 2022 års mässa jämfört med tidigare mässor?

Intresset kommer säkert vara stort, då vi har haft ett par år när vi inte har kunnat möta våra kunder på mässor och utställningar. Dessutom har digitaliseringen accelererats under pandemin och i samma takt har vårt utbud av digitala tjänster utökats. Vi hoppas att vi med hjälp av de digitala plattformarna, även kan nå ut bättre med vårt deltagande på mässan. Det är något vi alla kommer att uppleva, både från utställaren- och arrangörens håll.

Kul att höra! Vad skiljer er monter i år mot tidigare mässor?

Inte så mycket vad gäller trivselfaktorn, det är något vi satsar på. Som besökare ska man känna sig både välkommen och att vi tar oss tid att informera om och diskutera det som våra kunder är intresserade av. Däremot kommer vi att förpacka Swecon i en helt ny kostym som känns modern och framåtlutad. Under pandemin har vi lagt mycket resurser på en helt ny varumärkesplattform för Swecon som sträcker sig över alla våra marknader i Sverige, Tyskland och Baltikum. Det är något som både kommer att synas och kännas i vår monter – att vi är en stabil och trygg partner för de som vill lyckas och vara lönsamma idag och i framtiden.

Kan ni redan nu delge någon nyhet som kommer visas på plats?

Branschens bredaste sortiment av eldrivna kompaktmaskiner kommer att vara ett av våra fokusområden – inte bara på mässan. Alternativa drivlinor kommer att vara intressant för flera produktsegment och applikationer framöver.

Vad spännande! Slutligen, vad hoppas ni kunna uppnå med årets mässa?

Om besökaren inte redan innan mässan är en nöjd kund hos Swecon, så vill vi att alla ska gå ifrån mässan med ny kunskap kring maskin ägandet som gör att Volvo Construction och Swecon står högst upp på listan när nästa investering planeras.

Swecon kommer stå i monter Ö:18 och demo ytan D:03 på Maskinmässan!


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.