Hüllert Maskin firar i dubbel bemärkelse!

2020-02-13

Hüllert Maskin är för många ett välkänt företag på marknaden med sina 75 år i branschen. Under 2020 kommer Hüllert inte enbart fira sin egen födelsedag, utan de kommer även fira att de varit leverantör för Merlo Teleskopslastare i 25 år.

Vi pratade med Andreas Tagesson, VD på Hüllerts Maskin, där han berättar om den produktionseffektivisering som Merlot satsat på. ”Merlo har under det gångna året investerat i att utveckla, effektivisera och moderniserat sin befintliga fabrik, genom uppdateringar och utbyggnationer”  förklarar Andreas. Han fortsätter med att berätta om de spännande nyheter som väntar marknaden under 2020: ”Vi som ledande leverantör av teleskopslastare i Sverige kommer att bjuda på flera nyheter som kan förbättra materialhanteringen runt om i landet. Under 2020 kommer vi presentera Merlos nya spännande modellserie ROTO och Panoramic.”

Även fast Hüllert Maskin varit leverantör för Merlo i 25 år så har de hela 40 år branscherfarenhet av försäljning utav teleskopslastare. Som en tradition på Svenska Maskinmässan kommer Hüllert Maskin ställa ut en hel del produktnyheter och Andreas Tagesson ser fram emot mässan. ”Det är en stor och viktig mässa för oss där vi får chansen att visa upp Merlos nya modellserie. Här kommer besökarna få se Merlos nya ROTO och Panoramic modeller, vilket vi är förväntansfulla över.” Han tillägger även att Svenska Maskinmässan är ett viktigt event av flera anledningar: ”Svenska Maskinmässan är ett event där vi träffar nya kunder, skapar och bygger relationer och det är en plats där vi kan visa upp oss inom maskinbranschen”.

Som avslut ställde vi den återkommande, men ack så viktiga frågan: Vilken låt vill de höra i högtalarna under Maskinmässan? Här var det ingen tveksamhet.
”Cose della vita (Can´t Stop Thinking of You) –  Eros Ramazzottti / Tina Turner”.


Träffa Hüllert Maskin och våra andra utställare i oktober, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här!

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.