Stor bredd i maskinuppställningen hos Liebherr

2022-04-29

“Provköra maskiner, diskutera branschen eller avnjuta mässans kanske bästa korv med bröd? Det är bara några av de saker du kan göra i Liebherr’s monter V:09 under Maskinmässan. Försäljningschef Jörg Miethke berättade mer:

Hallå Jörg, kul att få prata med dig. Hur går tankarna inför mässan?
Vi ser fram emot att få träffa alla kunder fysiskt igen och att ha det riktigt trevligt tillsammans. Vi tror att det kommer bli en bra mässa efter en lång tid av abstinens efter alla typer av events.

Vi håller med, äntligen! Hur har det gångna året sett ut för er?

2021 var ett väldigt bra år och många kunder tror och ser oss som en trogen och fördelaktig framtida partner. Så för vår del ser 2022 redan lovande ut.

Det är många utställare på årets mässa, men varför skall man besöka just Liebherr’s monter?

Vi serverar alltid den bästa korven i vår monter. Förutom det upptäcker du alltid nya koncept och idéer när du pratar med vår personal från Liebherr Sverige och med våra specialister direkt från fabriken. Vi kommer även ha en stor tävling på vår Instagram där man kan vinna en LEGO modell av vår största 800t grävmaskin R9800.

Kan ni redan nu delge någon nyhet som kommer visas på plats?
Vi kommer att visa upp en stor bredd med 17st olika maskiner på plats, bland annat visa upp Sveriges första kompakta hjullastare L508 G8. Det är en prövad produkt som använts i Europa i flera år, men nu är den nya generationen G8 även anpassad till marknadens krav i Sverige. En annan höjdpunkt är vår 100% eldrivna materialhanteringsmaskin, LH26 Mobile. Där kommer vi även presentera några ideer runt omkring för hur framtiden skulle kunna se ut. På plats kommer även vår ramstyrda dumpern TA 230 att finnas som fått stående ovationer!

Och slutligen: Vi har en spellista som kommer att spelas under mässans genomförande. Vilken låt skulle du vilja höra i högtalarna som symboliserar ert bolag?
Baserat på vår företagsslogan: “Tillsammans. Nu & Imorgon” så passar låten Together med Sia bra.

Liebherr Sverige AB står i monter V:09 på Maskinmässan. Till höger ser vi försäljningschefen Jörg Miethke, deras TA230 och den helelektriska LH26M.


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.