Zeppelin har något för alla!

2022-05-10

I montrarna V:02 & D:06 kommer det bjudas på allt från stora produktnyheter till spännande tävlingar. Vi tog oss ett snack med Karin Wikström, marknadskoordinator hos Zeppelin.

Hej Karin! Nu börjar det närma sig. Vad ser ni mest fram emot med mässan?
Hej! Vi ser verkligen fram emot mässan och att äntligen träffa på både kunder och branschkollegor så vi kan utbyta erfarenheter och framtidsspaningar.

Det kommer bli så trevligt! Har ni några aktiviteter i er monter ni redan nu kan berätta om?

Ja, i vår 1400 kmv stora demoyta kommer vi att genomföra nationell uttagning för Cat´s Global Operator Challenge.

Det kommer att bli tre deltävlingar med tre olika typer av utmaningar och maskiner. Maskinförarna kommer att behöva all sin precision och färdighet för att kunna hantera alla moment och tekniska övningar. Vinnaren från uttagningarna på Maskinmässan får i oktober resa till Malaga i Spanien och representera Sverige och tävla mot övriga finalister i Europa. Vinnaren från Malaga åker till ConExpo 2023 i Las Vegas och tävlar mot finalisterna från resten av världen.

För att delta behöver du vara utbildad maskinförare med maskinförarbevis. Anmälan görs via vår hemsida eller på plats i Zeppelins monter. Utöver det arrangerar vi även final för de eleverna som vunnit ME-skolornas deltävlingar under våren.

Det är full rulle i er monter! Varför skall man besöka just er på mässan?

Zeppelin satsar stort i Sverige och vår ambition är att erbjuda en helhetslösning för våra kunder med möjlighet att både köpa och hyra nya maskiner, motorer, gensets och service hos en och samma leverantör.

Vi kommer visa upp senaste Cat-maskinerna med smart teknologi som underlättar vardagen för förare. Vi kommer även prata om servicelösningar som gör underhåll effektivare och kostnader minskar. Utöver detta kommer vi även visa upp våra hyrlösningar genom Zeppelin Rental, där vi växer inom både maskinutbud samt Light Equipment (körplåtar, kravallstaket, containerlösningar och liknande). Och som om inte detta var nog så har vi även motorer, gensets och kraftlösningar som kommer finnas på plats. Med andra ord – något för alla. Sedan kommer vi även ha en väldigt spännande nyhet i hjulgrävarklassen – så håll ögonen öppna!

Zeppelin Sverige AB kommer stå i montrarna V:02 och D:06 på Maskinmässan. På bilden ser vi Zeppelins nya kompakta hjulgrävare ZM70. 


Missa inget från Livestudion, eller andra nyheter från våra utställare, hämta din entrébiljett kostnadsfritt här! 

Läs mer om vad som händer på Svenska Maskinmässan här.